شیشه لمینت.دسکتاپ
    شیشه لمینت

    شیشه لمینت

    شیشه لمینت یک شیشه خاص با ویژگی‌های مثبت فراوان است که بیشتر به دلیل عایق‌بندی صوت مورد توجه قرار می‌گیرد. از این محصول خاص هر کجا که نیاز باشد سر و صداهای خارج از ساختمان مسکونی و تجاری کنترل شود، بهره می‌گیرند.

    جالب است بدانید شیشه‌های سکوریت در برابر عواملی چون ضربه و فشار نیز مقاوم هستند، به همین دلیل نیز تقاضا برای استفاده از آن‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

    شیشه لمینت چیست

    شیشه لمینت چیست؟

    شیشه لمینت یکی از مقاوم‌ترین شیشه‌‌های موجود در بازار است که از یک لایه طلق پلیمری و چندین لایه شیشه ساخته می‌شود. مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت این محصول تحت فشار و حرارت بالا قرار می‌گیرند. همین موضوع باعث می‌شود تا در صورت شکستن لمینت، تکه‌های آن توسط پلیمر جذب شده و در صورت پراکندگی شیشه، احتمال آسیب کاهش یابد.

    ویژگی‌های متمایزکننده لمینت باعث شده تا از این شیشه در صنایع مختلف استفاده شود.

    انواع شیشه لمینت

    شیشه‌های لمینت انواع مختلفی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم: 

    شیشه لمینت رنگی

    شیشه لمینت رنگی یکی از محبوب‌ترین انواع شیشه‌های لمینت است که برای ایجاد نماهای زیبا و چشم‌نواز در ساختمان‌ها به کار می‌رود. این نوع شیشه‌ها به دو روش تولید می‌شوند: در روش اول، لایه‌های شیشه رنگی با یک طلق PVB بی‌رنگ یا همرنگ به یکدیگر چسبانده می‌شوند. در روش دوم، از یک طلق PVB رنگی استفاده می‌شود و لایه‌های شیشه بی‌رنگ باقی می‌مانند. انتخاب روش تولید به سلیقه طراح و نوع کاربرد شیشه بستگی دارد. شیشه‌های لمینت رنگی علاوه بر زیبایی، مزایای دیگری مانند مقاومت در برابر ضربه و عایق صوتی را نیز دارا هستند.

    شیشه لمینت رنگی
    شیشه سوپر کلیر لمینت

    شیشه سوپر کلیر لمینت

    شیشه سوپر کلیر لمینت نوعی شیشه با شفافیت بسیار بالا و کمترین میزان آهن است. این شیشه‌ها به دلیل شفافیت فوق‌العاده، نور را به طور کامل از خود عبور داده و تصویری بسیار شفاف و واضح ایجاد می‌کنند. شیشه‌های سوپر کلیر در ساخت آکواریوم‌های بزرگ، ویترین‌های فروشگاه‌های لوکس، نمای ساختمان‌های مدرن و همچنین در صنایع الکترونیک و پزشکی کاربرد دارند.

    شیشه وین وایت لمینت

    شیشه وین وایت  لمینت نوعی شیشه مات است که به دلیل رنگ سفید شیری خود، به شیشه مات سفید نیز معروف است. این شیشه‌ها با افزودن اکسیدهای فلزی به مذاب شیشه تولید می‌شوند. شیشه‌های وین وایت به دلیل ظاهر مات و نیمه‌شفاف خود، برای ایجاد حریم خصوصی در فضاهای مختلف و همچنین در ساخت پارتیشن‌های اداری و حمام‌ها کاربرد دارند.

    شیشه وین وایت لمینت
    شیشه مات لمینت

    شیشه مات لمینت

    شیشه مات لمینت نوعی شیشه است که سطح آن به صورت مات و زبر پردازش شده است. این کار با استفاده از روش‌هایی مانند سندبلاست، اسیدکاری یا پوشش‌های مات انجام می‌شود. شیشه‌های مات به دلیل عدم شفافیت، از عبور نور مستقیم جلوگیری کرده و حریم خصوصی را حفظ می‌کنند. این شیشه‌ها در ساخت درب‌های حمام، پارتیشن‌های اداری، ویترین‌های فروشگاه‌ها و همچنین در صنایع مختلف کاربرد دارند.

    کاربرد شیشه لمینت

    ویژگی‌های فوق‌العاده شیشه لمینت باعث شده تا این محصول در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد. در هر کجا که نیاز به افزایش ایمنی و کنترل صدا باشد مانند بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، شرکت‌ها، مکان‌های تجاری و مسکونی و … می‌توان از این شیشه استفاده کرد.

    این شیشه کاربردی را می‌توان در ساخت انواع پله و کفپوش شیشه‌ای، پارتیشن‌های شیشه‌ای، حمام و سقف شیشه‌ای و … مورد استفاده قرار داد.

    مزایای شیشه لمینت

    یکی از مهم‌ترین سوالاتی که ممکن است برای شما یا هر فرد دیگری پیش آید این است که شیشه‌‌های لمینت چه مزایایی دارند؟ از مهم‌ترین مزایای این دسته شیشه‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    تنوع طرح و رنگ

    شیشه‌های لمینت در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند که امکان انتخاب مناسب‌ترین گزینه را برای هر نوع دکوراسیون و سلیقه‌ای فراهم می‌کند. این ویژگی، شیشه لمینت را به متریالی جذاب برای استفاده در طراحی داخلی و خارجی ساختمان‌ها تبدیل کرده است.

    عایق صوتی و حرارتی

    لایه‌های پلیمری موجود در شیشه لمینت، به عنوان عایق صوتی و حرارتی عمل کرده و از ورود صداهای مزاحم و اتلاف انرژی جلوگیری می‌کنند. به همین دلیل شیشه لمینت انتخابی مناسب برای ساختمان‌هایی است که در مناطق پر سر و صدا قرار دارند.

    تنوع طرح و رنگ
    مقاومت در برابر عوامل خارجی

    مقاومت در برابر عوامل خارجی

    شیشه لمینت به دلیل ساختار چند لایه و استفاده از مواد با کیفیت، مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه، فشار و عوامل جوی از جمله تغییرات دمایی ناگهانی، رطوبت و اشعه UV دارد. به همین دلیل از این محصول در نماهای بیرونی ساختمان‌ها، پنجره‌ها، درب‌ها و حتی کف ساختمان‌ها بهره برد.

    ایمنی بالا

    از دیگر مزایای شیشه‌های لمینتی می‌توانیم به ایمنی بالای آن‌ها اشاره کنیم. همان گونه که قبل‌تر نیز اشاره شد، تکه‌های این شیشه پس از شکستگی پخش نخواهند شد. این ویژگی باعث شده تا این محصول خاص از ایمنی بسیار بالا برخوار باشند و در صنایع مختلف بسیار مورد استفاده قرار گیرند.

    معایب شیشه لمینت

    شیشه لمینت در کنار مزایای فراوان یک سری معایب نیز دارد که نمی‌توان از آن غافل شد. این شیشه کاربردی نسبت به دیگر شیشه‌‌های موجود در بازار، وزن بیشتری دارد. همین موضوع نیز نصب را ممکن است با چالش‌های بسیاری روبه‌رو کند. البته به یاد داشته باشید که اگر از متخصصان خبره‌ای مانند متخصصان مجموعه ما کمک بگیرید می‌توانید بسیاری از این چالش‌ها را کنترل کنید. وزن زیاد همچنین ممکن است امکان اجرایی پروژه‌های پیچیده را کاهش دهد.

    از دیگر معایب شیشه لمینت می‌توانیم به قیمت بالاتر آن نسبت به دیگر شیشه‌های موجود در بازار اشاره کنیم.

    تفاوت شیشه لمینت و سکوریت

    تفاوت شیشه لمینت و سکوریت

    شیشه سکوریت و لمینت دو شیشه مقاوم و شبیه به یکدیگر هستند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دو شیشه یک سری تفاوت‌ها نسبت به یکدیگر دارند. به طور کلی گفته می‌شود که شیشه تعداد لایه‌های طلق pvb استفاده شده در شیشه لمینت بیشتر است. همین موضوع موجب مقاومت بالاتر این نوع شیشه می‌شود. شیشه‌‌های لمینت نسبت به نمونه‌های سکوریت در مکان‌هایی که حساسیت بیشتر است، کاربرد فراوان‌تری دارند. چرا که لمینت نسبت به سکوریت در برابر ضربه و فشار مقاوم‌تر است. البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هزینه لازم برای خرید شیشه لمینت نسبت به سکوریت بسیار بیشتر است.

    قیمت شیشه لمینت

    فرقی ندارد تصمیم به ساخت پارتیشن شیشه‌ای داشته باشید یا نمای شیشه، در هر صورت اگر از شیشه لمینت در فرایند ساخت استفاده کنید، هزینه شیشه بر روی هزینه نهایی پروژه شما تاثیر خواهد گذاشت. به طور کلی گفته می‌شود که هزینه شیشه لمینت را فاکتورهای مختلفی مانند نوع شیشه، کیفیت، اندازه، برندسازنده، مجموعه فروشنده، تقاضای بازار و … مشخص می‌کند.‌

    قیمت شیشه لمینت

    نتیجه‌گیری

    در این مطلب به بررسی شیشه لمینت پرداخته و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. همان گونه که اشاره شد از این شیشه‌های خاص در ساخت انواع پارتیشن شیشه‌ای، حمام شیشه‌ای، سقف شیشه‌ای، پنجره و … استفاده می‌شود. اگر تصمیم به استفاده از این شیشه در یک پروژه ساختمانی را دارید، می‌توانید روی کمک متخصصان ما در آرتمن نما حساب باز کنید.

    موسسین گروه آرتمن نما مجری تخصصی نماهای  مدرن شیشه و سرامیک از سال 1388 فعالیت مستقیم و مستمر خود را در صنعت ساختمان آغاز نمودند.

    اطلاعات تماس

    تمامی حقوق برای آرتمن نما محفوظ می باشد 1403

    مشاوره آنلاین
    پشتیبانی واتس اپ
    سلام! چت پشتیبانی آنلاین و مشاوره کلیک کنید
    تماس با ما